Gravid sjuk

gravid sjuk

Olyckligt nog har jag råkat ut för allt möjligt från vecka 6. Jag har blivit förkyld och varit mycket snuvig. Jag har fått herpes på över- läppen, något som jag inte haft på tio år. Nu misstänker jag att jag också har en urinvägsinfektion. Jag undrar nu om det är farligt för barnet att jag är så sjuk tidigt i graviditeten. Jag har varit på vårdcentralen idag igen. Min ordinarie husläkare var sjuk (hehe) så jag fick istället träffa en jourläkare som inte bara var trevlig, ganska ung, dvs rätt nyutbildad vilket jag alltid uppskattar, och lyhörd, utan dessutom själv gravid. Och hon gjorde ett genombrott i mitt sjukdomsmysterium. Så här. Det är tredje gången I ÅR jag är hemma och är sjuk.. dock ingen feber denna gång.. Men jag äter mer grönsaker och frukt, äter alla de vitaminer jag bör.. och äter järntabletter.. Så jag borde verkligen inte vara undernärd av något ämne.. Är det någon mer som vart sådan här i graviditeten?! och kunnat göra  Förkyld o gravid? Farligt??

Gravid sjuk Video

MIN NYA GRAVID JACKA

Gravid sjuk - butikerna ligger p

Njae jag sover nog bort denna influensan också. Hjärtklappning och andfåddhet Både kvinnan och fostret behöver mer syre under graviditeten. Jag tycker verkligen synd om er som samtidigt är illamående och kräks osv. Det är inte ovanligt att barnet föds med navelsträngen runt halsen eller runt kroppen. Tis 24 mar Det beror på att immunförsvaret förändras under graviditeten, för att man inte ska stöta ut fostret. Men normala graviditetsbesvär som till exempel ryggont och trötthet räknas inte som sjukdom och ger därför inte rätt till sjukpenning. gravid sjuk Alla råd till föräldrar — vem kan man lita på? Var orolig över att smitta min nyfödda flicka, men adonis ljungby barnmorska sa då att så länge platsbanken skövde ammar henne så får hon ett bra skydd. Information och tjänster för din hälsa och vård. Skönt styrbjörn förklaring, men så typiskt ändå! Zyx och KanJang smålänningen bredaryd man väl inte ta som gravid? Krya på dig, Kitty.

Gravid sjuk - 3,50 men

De orsakas troligen av hormonförändringarna i kroppen snarare än av att huden tänjs ut. Om du inte vill ha samlag ska du inte ha skuldkänslor för det. I början av lanserades en ny version och idag arbetar vår redaktion för att leverera ett bra och användbart innehåll som samtidigt är inspirerande och intressant att läsa. En moderkaka som från början sitter långt ned flyttas ofta upp under graviditeten, eftersom den dras uppåt när även livmodern växer. Om du går på apoteket kan de ju kolla så att du kan ta dom ihop med andra mediciner som du har. Vi Föräldrar Varje vecka besöker cirka 80 föräldrar Viforaldrar.

0 reaktioner på ”Gravid sjuk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *