The omen

the omen

Inte ens djävulens avkomma klarar sig undan fredag den e. Omen handlar om makarna Thorn och deras son Damien. Katherine Thorn (Lee Remick) födde en dödfödd son, som på lasarettet ersattes med ett gossebarn vars mor dog i samband med förlossningen. Endast hennes man, Robert Thorn (Gregory Peck), och sjukhuspersonalen har vetskap om detta. Paret är till en början. En amerikansk diplomat (Gregory Peck) och hans fru (Lee Remick) adopterar babyn Damien i Rom, men inser inte förrän långt senare att deras son i själva verket är Antikrist. the omen Men här finns det gott om riktigt bra scener födelsedagsscenen var riktigt tung och en strålande Gregory Peck i huvudrollen, men nja. Damiens styvmor börjar dock bli alltmer orolig för den lille pojkens förmåga att påverka omgivningen. Tecknade djur präst kontaktar familjen och hävdar att Damien är djävulen inkarnerad, och blir skickad på porten. Fler kommentarer till Omen. Långt ifrån "en kul grej" som säkert filmskaparna datorteknik 1a i åtanke. Inte så illa som Satans födelse alltså, men inte är det någon ny Messias the omen fyller bioduken.

The omen Video

The Omen (1976)

The omen - kan

Jag förstår, ta bort denna ruta! Skapa konto med ditt sociala nätverk. Om oss Villkor Ladda upp X Stäng. Den funkar absolut och ibland är det faktiskt överraskande ruggigt, men nyhetens behag är ju dock rätt långt borta. Egentligen en ganska enkel, förutsägbar och icke-originell historia. Äventyr, Western, Krig Film nr.:

The omen - Kvinnor Mmm

Diskussioner om Omen   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här just nu Starta ny diskussion. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. The Tall Man Originaltitel: The Tall Man Regissör: Bless the Child Regissör: För tråkiga karaktärer och för tråkiga icke skrämmande stunder. Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver enstaka källor

0 reaktioner på ”The omen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *