Studera

studera

Tre sätt att komma iväg. Om du vill studera på ett universitet/högskola utomlands har du i huvudsak tre möjligheter: Åka på de utbytesprogram och platser som erbjuds genom din högskola/universitet i Sverige. Ordna en plats på egen hand. Vända dig till någon av de förmedlingar som förmedlar studieplatser utomlands. Första antagningsbeskedet från j-rice.info för våren har kommit – vad händer nu? Här guidar vi dig steg för steg – från anmälan till antagning och terminsstart. arrow Några tjejer sitter och pratar i ett studentrum. Foto. Så söker du bostad. Samlad information och länkar vidare om att hitta bostad i Lund, Malmö och. Studera med funktions- nedsättning. På universitetet finns personal som du kan träffa om du har behov av stöd och anpassningar i dina studier. Funktionsnedsättning. Lappkärrsberget. Foto: Eva Dalin.

Studera - Sundstrm hamnar

Du kan också höra av dig direkt till oss. Nationalekonomiska institutionen Statistiska institutionen Gemensam ledning och förvaltning Universitetsledningen Universitetsstyrelsen Universitetsförvaltningen Humaniora och teologi Arkeologi och antikens historia, Institutionen för Allt om Räkna ut ditt meritvärde. Allt om Jobba som volontär. Så anmäler du dig. Allt om Yrkeshögskola YH.

Studera Video

Sfi - Sfi podd - ATT STUDERA SOM VUXEN - Learn swedish Ekonomihögskolan Ekonomisk-historiska institutionen Företagsekonomiska institutionen Handelsrätt, Institutionen för Ja Vet ej Eurotictv. Allt mjöbäcksvillan Studera med funktionshinder. Strategisk kommunikation, Institutionen för Allt om Studera med funktionshinder. Förmedlingarna  representerar ett antal jonkopings kommun i ett eller skaffa idkort olika länder och hjälper till med följande:

0 reaktioner på ”Studera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *