Reijlers

reijlers

Senaste nytt om Rejlers B, aktieanalys, kursutveckling och rapporter. Rejlers B komplett bolagsfakta från j-rice.info Rejlers AB är en av Nordens största teknikkonsulter. 2 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på Teknikkonsulten Rejlers har utnämnt Viktor Svensson från sektorkollegan ÅF till ny vd och koncernchef för Rejlers med tillträde senast den 1 mars Efter 16 år som vd föreslås Peter Rejler nu bli ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. reijlers Inledningsvis erbjuder vi christian falk lösningar för design, drift och underhåll anpassade för främst industri- forsäkring energiområdet. Reijlers grundades i Småland år av Gunnar Rejler och har varit verksamt som teknikkonsultbolag sedan dess. Fortsatt omställning   Reijlers tog åter fart i det tredje kvartalet med en organisk omsättningstillväxt exklusive valutakursförändringar på 5 procent. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Omställningsarbetet med avveckling av mindre lönsamma områden i den svenska verksamheten fortsätter. Viktor har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom teknikkonsultbranschen och därmed en betydande förståelse för Rejlers strategi, våra marknader och våra affärsområden.

Reijlers - sprayar

Viktor har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom teknikkonsultbranschen och därmed en betydande förståelse för Rejlers strategi, våra marknader och våra affärsområden. Box , 25 Stockholm Tel: Marknaden har fortsatt att utvecklas väl, framförallt i Finland, och leveransen av smarta elmätare bidrar till en positiv tillväxt i Embriq. Fortsatt omställning   Tillväxten tog åter fart i det tredje kvartalet med en organisk omsättningstillväxt exklusive valutakursförändringar på 5 procent. Omställningsarbetet med avveckling av mindre lönsamma områden i den svenska verksamheten fortsätter.

Reijlers - har

Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Det är framförallt segmenten Finland och Embriq som har bidragit till omsättningsökningen, medan Rejlers Norge redovisar en negativ tillväxt under kvartalet. Rejlers grundades i Småland år av Gunnar Rejler och har varit verksamt som teknikkonsultbolag sedan dess. Box , 25 Stockholm Tel: Rejlers huvudkontor i Stockholm. Justerad EBITA uppgick till 3,5 MSEK 7,9 , där nedgången främst förklaras av fortsatta lönsamhetsproblem för Rejlers Norge, en projektnedskrivning inom infrastrukturverksamheten i Sverige samt låg effektivitet inom vissa delar av den svenska industriverksamheten. Utifrån beprövade metoder och med nyskapande lösningar, har vi ambitionen att skapa byggnader som uppfyller just dina krav.

Reijlers Video

Rejlers Beyond 75

0 reaktioner på ”Reijlers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *