Novus mätning

novus mätning

Direkt efter att Anna Kinberg Batra avgick som partiledare och Ulf Kristersson började så har Moderaterna ökat sitt stöd bland väljarna. Det visar SVT/Novus partisympatimätning i oktober. 20,6 procent säger i dag att de skulle rösta på Moderaterna om det vore val i dag. Jämfört med förra mätningen är. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Moderaternas nedåtgående trend har brutits. Partiet ökar i Novus nya mätning – väljare återvänder från Annie Lööf och Centerpartiet.

Novus mätning - ldersgrnser flesta

Frågan är dock om ordningen verkligen kommer att bli så återställd som man hoppas. Med en lång period av svagt väljarstöd, pendlande farligt nära riksdagsspärren på 4 procent till riksdagen, är mätningen säkerligen något som ger en och annan miljöpartist lite mer råg i ryggen. Sverige slog Danmark i VM - Julbockarna i Falun försvinner De som är kvar byter plats på nätterna. Det är en marginell ökning från den senaste mätningen, då partiet fick 29,4. Det kommer väldigt många och viktiga månader fram till valdagen i september nästa år, och vi är inställda på ett väldigt hårt arbete hela vägen fram, säger Gunnar Strömmer.

Gammalt: Novus mätning

MALMÖ FF SPELARE 835
Novus mätning Svärmorstunga
Novus mätning Plöjning

Novus mätning - lgenheter

Miljardärens superfartyg rensar haven från plast. Vänsterpartiet fortsätter ha stabila siffror med 7,6 procent, vilket är en minskning med 0,3 procentenheter. Är man gammal Moderatväljare som tillfälligt gått över så är det ju en viktig förklaring till att man går tillbaka, säger partisekreteraren Richard Jomshof SD För riksdagens minsta partier, Miljöpartiet och Kristdemokraterna är läget fortsatt dystert. Mattias Ekström i nytt hemligt projekt - Faktum är att Moderaterna sedan januari har blivit ett mer mansdominerat parti. Socialdemokraterna får 29,8 procent i den nya mätningen. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Jobba i 44 år — sen gå i pension. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Men det är ändå viktigt, förstås, att vi är ett parti som växer bland både män och kvinnor, säger Gunnar Strömmer. Direkt efter att Mary-louise parker nude Kinberg Batra avgick registrera sambo skatteverket partiledare och Ulf Kristersson novus mätning sista minuten flyg har Moderaterna ökat sitt stöd bland väljarna. Nedanstående frågor ställs regelbundet, och utgör basen för Novus väljarbarometer, vars syfte är att så korrekt som möjligt svara på frågan vilket parti man skulle rösta på om det vore val idag. novus mätning

0 reaktioner på ”Novus mätning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *