Netflix comhem

netflix comhem

Här svarar Com Hem kundservice på dina frågor från måndag-fredag kl och lördag-söndag kl För driftinformation: . Jag har iofs en Netflix-smart-tv-app, men den lär väl inte en kanal kunna starta?) 1 reply 0 @vemihelvete Den kanalen är till för att starta Netflix-appen på TiVo®-boxen. /FS. AM. För att få tillgång till tjänsten måste kunderna abonnera på både TV-operatörens tjänst och Netflix, samt ha en TiVo-box från TV-operatören. Upp till en halv miljon kunder ska få erbjudandet i j-rice.info är då skillnaden på det som ComHem TiVo i Sverige erbjuder sina kunder, i form av Netflix-appen? Com Hem är den första operatören i Sverige att erbjuda sina kunder hela utbudet från Netflix i digital-tv-boxen. Netflix är ultimat för dig som vill se dina favoritserier var du än är och med TiVo®-tjänsten blir det ännu bättre.

Netflix comhem - tog

Com Hem är den första operatören i Sverige att erbjuda sina kunder hela utbudet från Netflix i digital-tv-boxen. Hur får jag tillgång till Netflix? Alla priser är exkl. Lediga jobb Här kan du platsannonsera precis som metrojobb och andra gör. För att använda Netflix i TiVo, loggar kunden in med sitt befintliga Netflix-abonnemang eller registerar ett nytt abonnemang direkt genom TiVo-boxen. Upp till en halv miljon kunder ska få  erbjudandet i dagsläget.

Netflix comhem - Giro anvnds

Därmed tillkommer inga krav på att använda en annan fjärrkontroll eller enhet. Vi vill att våra kunder ska ha möjlighet att nå vilket innehåll de vill från en och samma plats. När succé-serien House of Cards andra säsong har premiär den 14 februari, kan alla TiVo-kunder njuta av det prisbelönta drama direkt genom sin TiVo-box. Vi spenderar kollektivt hela 1 miljard timmar med att titta på Netflix. Det ultimata julklappstipset, ge bort ett par digitala trådlösa hörlurar.

Netflix comhem Video

Anne

0 reaktioner på ”Netflix comhem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *