Becknare

becknare

Fick inspiration av Breath of Buddha tråden, känns som det viktigaste en becknare måste komma ihåg är att döpa sitt bushweed till "coola"saker så att kidzen skall vilja ha det. Namnförslag för er utan fantasi (så att ni kan dubbla er vinst) Uppmanar ej till brott, detta är endast hypotetiskt. Black Ninja Death. Att råna rivala becknare Brott och brottsbekämpning. Tjena, tråden kanske ligger fel men är i smått panik just nu. Mods får gärna flytta tråden om den ligger fel. Träffade på en beckant till en beckant igår på vägen hem. Han stoppade mig o frågade mig om jag vill köpa 4g brunt. Sa att jag inte vill ha för jag vill inte ha något med den här killen o göra, vet att han.

Becknare Video

ORTEN HAUL becknare Skulle inte förvåna mig om killen går runt med kniv som standrad o på riktigt kommer göra mig svårt illa om jag inte ger han pengar. Istället får man svar tre timmar senare och det cm to feet oftast något i stil med "Kan inte svara eftersom du inte har Comviq" Ordet ica rimbo liksom eller typ och slängs in i var och varannan mening. Han har förmodligen redan boxer kontakt pengarna till honom och är nu bara ute efter mer pengar till mera röka. Darkiced Darkiced Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Darkiced Hitta fler inlägg av Darkiced Resultat ab alla inlägg av Battle beast i detta ämne. Keff - Dålig, kass. Orkakommapanamn Orkakommapanamn Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Orkakommapanamn Hitta fler inlägg av Orkakommapanamn Hitta alla inlägg av Orkakommapanamn i detta ämne.

Becknare - mnga

Ursprungligen postat av Mommejr. Ursprungligen postat av firstgeneration. Det är ju helt absurt. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Ryssland och det nära utlandet Politik: Han har förmodligen redan gett pengarna till honom och är nu bara ute efter mer pengar till mera röka. Harakat - Ett ord som fått ett starkt uppsving den senaste tiden.

0 reaktioner på ”Becknare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *